O kongresu 2024

PETI INTERNACIONALNI KONGRES ESTETSKE I ANTIEJDŽING MEDICINE, BEOGRAD 2024.

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo na PETI INTERNACIONALNI KONGRES ESTETSKE I ANTIAGING MEDICINE koji se održava u Sava centru 20-22. septembra 2024. godine u organizaciji SESIAM udruženja.

Novi prostor nam je omogućio kako da budemo kreativniji tako i da postavimo više standarde. Po ugledu na velike svetske kongrese (AMWC MONAKO, IMCAS PARIZ…), omogućili smo posetiocima da naprave individualni izbor predavanja koja će slušati, zahvaljujući programu koji će se odvijati na tri bine istovremeno. Kao organizatori ovog velikog i važnog događaja u želji da maksimalno iskoristimo potencijal prostora, dva kongresna dana obeležiće veliki broj predavanja, mnogo više mogućnosti za usvajanje novih znanja, kao i mogućnost kreiranja sopstvene agende u skladu sa vašim najvećim interesovanjima.

Veoma smo ponosni što su eminentniji svetski stručnjaci prepoznali važnost ovog najvećeg kongresa estetske i anti-aging medicine u regionu i potvrdili svoje učešće na istom kao predavači i edukatori:
prof. dr Sebastian Cotofana, dr Gabriela Casabona, dr Shady Ismail, dr Nenad Josipović, dr Rami Haidar, dok će sponzori našeg događaja naknadno objaviti imena predavača.

Za najrevnosnije kolege koji se raduju ovom kongresu koliko i članovi SESIAM udruženja pripremili smo specijalne cene za ranu prijavu:

– do 01. maja 500 eur

– do 01. jula 600 eur

– nakon 01. jula 700 eur

Naši članovi i članovi naših prijateljskih udruženja (SRBSAPS, ZEM, CUDEL, CSEM i SUDEL) imaju sprecijalnu cenu od 300 eur.

U želji da podržimo sve mlade i buduće kolege cena za specijalizante je 300 eur, a za studente medicinskog i stomatološkog fakulteta je 100 eur.

Ove godine smo u duhu noviteta, odlučili da kraj kongresa obeležimo drugačije od svega što smo da sada organizovali, pa je tako ovogodišnja Gala žurka povodom zatvaranja kongresa, organizovana 21.09. u prestižnom beogradskom kabare klubu Lafayette Cuisine Cabaret Club.
Cena karte u koju je uračunata večera i piće je 150 eur.