O kongresu 2023

ČETVRTI KONGRES ESTETSKE I ANTIEJDŽING MEDICINE, BEOGRAD 2023.

Zadovoljstvo nam je da najavimo Četvrti internacionalni kongres estetske medicine u Beogradu pod nazivom “Science of aesthetic” koji će se održati u Madlenianum-u 15-16. septembra 2023. godine.

Ovim putem želimo da najavimo da su najeminentniji svetski stručnjaci prepoznali važnost i potencijal našeg budućeg kongresa i potvrdili svoje učešće na istom u vidu edukatora i predavača.

Moderator ovogodišnjeg kongresa, a ujedno i predavač biće dr Arthur Swift uz podršku naših internacionalnih edukatora. Sponzori našeg događaja će naknadno objaviti imena predavača.

kongres sesiam 2022

 

Prvi i drugi dan Kongresa

Prva dva dana kongresa, 15. i 16. septembar su koncipirana kao predavanja sa uživo demonstracijama izvođenja procedura. Predavanja će trajati od 09-18h.

U periodu nakon kongresa biće održani workshop moduli za koje se zainteresovani doktori posebno prijavljuju.

Workshop moduli su koncipirani kao rad u grupi gde SESIAM trener drži kratko predavanje i uživo demonstraciju na pacijentima. Moguće je izabrati jedan ili više workshop-ova (datumi i satnica, kao i cena workshop modlua će biti naknadno objavljena).

 

Teme i sadržaj Kongresa

Do sada na našoj teritoriji je ovakav kongres postojao samo u organizaciji SESIAM Udruženja, gde na jednom mestu govorimo na temu hijaluronskih filera, mezoterapije, niti (PDO I PCL), PRP, hemijskih pilinga, modulatora (neurotoksina), lasera, zatim na temu nege kože, biorevitalizacije i održavanja kože.

Da bismo održali dosadašnji nivo u organizaciji kongresa, i da bismo svake godine pomerali granice u znanju koje se prenosi za vreme kongresa, naše Udruženje dovodi najbolje svetske predavače, a predavači SESIAM Udruženja, redovno odlaze na najbolje svetske kongrese kako bi svojim kolegama mogli da prenesu najnovije trendove u estetskoj medicini.