O kongresu

TREĆI KONGRES ESTETSKE I ANTIEJDŽING MEDICINE, BEOGRAD 2022.

 

Zadovoljstvo nam je da najavimo Treći internacionalni kongres estetske medicine u Beogradu pod nazivom “Science of aesthetic” koji će se održati u Bel Expo Centru 26-28. maja 2022. godine.

Ovim putem želimo da najavimo da su najeminentniji svetski stručnjaci prepoznali važnost i potencijal našeg budućeg kongresa i potvrdili svoje učešće na istom u vidu edukatora i predavača.

Moderator ovogodišnjeg kongresa, a ujedno i predavač biće prof. dr Sebastian Cotofana uz podršku naših internacionalnih edukatora. Sponzori našeg događaja će naknadno objaviti imena predavača.

kongres sesiam 2022

 

Prvi i drugi dan Kongresa

Prva dva dana kongresa, 26. i 27. maj su koncipirana kao predavanja sa demonstracijama izvođenja procedura (live). Predavanja će trajati 09-17h.

Treći dan kongresa je osmišljen kroz workshop module i hands-on treninge za koje se zainteresovani doktori posebno prijavaljuju.

Workshop moduli su koncipirani kao rad u grupi gde internacionalni expert trener drži kratko predavanje i uživo demonstraciju na pacijentima. Moguće je izabrati jedan ili više workshop-ova (u zavisnosti od broja prijavljenih, satnice će biti prilagođene svim učesnicima).

kongres Cotofana

HANDS-on treninzi su koncipirani kao rad u maloj grupi sa internacionalnim expert trenerom i Key Opinion Leaderima, gde će trener održati kratko predavanje, a svaki doktor će samostalno raditi procedure na pacijentima. Moguće je izabrati jedan ili više hands-on treninga (u zavisnosti od broja prijavljenih, satnice će biti prilagođene svim učesnicima).

Teme i sadržaj Kongresa

Do sada na našoj teritoriji nije postojao ovakav kongres, gde na jednom mestu govorimo na temu hijaluronskih filera, mezoterapije, niti (PDO I PCL), PRP, hemijskih pilinga, modulatora (neurotoksina), lasera, zatim na temu nege kože, biorevitalizacije i održavanja kože. Da bismo dobili takve informacije morali smo odlaziti na evropske i svetske kongrese kao što su IMCAS i AWMC.

Sada sa sigurnošću možemo da kažemo da donosimo Evropu u Beograd.