O kongresu 2021

DRUGI KONGRES ESTETSKE I ANTIEJDŽING MEDICINE, BEOGRAD 2021.

Zadovoljstvo nam je da najavimo Drugi Internacionalni kongres estetske medicine u Beogradu pod nazivom “Science of aesthetic” koji će se održati u Bel Expo Centru 3-5.9.2021. godine.

Očekujemo da se na naš kongres odazove preko 700 doktora iz zemlje i regiona.

Ovim putem želimo da najavimo da su najeminentniji svetski stručnjaci prepoznali važnost i potencijal našeg budućeg kongresa i potvrdili svoje učešće na istom u vidu edukatora i predavača.

Moderatori i predavači kongresa Science of Aestetics 2021 će biti dr Sabrina Fabi i dr Steven Dayan.

 

PREDAVAČI

Prof dr Steven Dayan

Plastični hirurg i bestseller autor za Nju Jork Tajms. Čest je predavač, lekar – edukator i aktivni istraživač novih tehnologija i tehnika estetske medicine koje su u razvoju.

Pored toga, on je profesor na određeno vreme na Univerzitetu DePaul, koji predaje dodiplomski kurs na temu „Nauka o lepoti i privlačnosti i njen uticaj na kulturu i poslovanje“.

Takođe je osnivač i medicinski direktor istraživačke kompanije (DeNova Istraživanja). DeNova je učestvovala u mnogim kliničkim ispitivanjima faza drugog, tećeg i četvrtog stepena na FDA, procenjujući bezbednost i efikasnost novih tretmana, proizvoda i uređaja.

Prof dr Sabrina Fabi

Međunarodni predavač, trener, autor i medicinski dopisnik za Foks 5 Vesti iz San Dijega, Prof dr Sabrina Džilijen Fabi, dr. Med., međunarodno je priznati lider iz oblasti dermatologije. Ona je dermatolog sa sertifikatom odbora i volonterski asistent kliničkog profesora na Univerzitetu u Kaliforniji u San Dijegu.

Kao glavni saradnik istraživanja u laserskoj dermatologiji, aktivno je uključena u više kliničkih studija o injekcionim terapijama, laserima i skleroterapiji, uključujući treću fazu kliničkih ispitivanja FDA.

Napisala je preko 120 medicinskih članaka, pored toga što je koautor 20 poglavlja knjiga. Takođe je držala predavanja na nacionalnom i međunarodnom nivou, u preko 35 zemalja, na engleskom i španskom jeziku.

Ponovljena je dobitnica nagrade Pacijentov izbor, kao i nagrade za Saosećajnog doktora i Doktorov izbor, a Kesl Konoli ju je izabrala za najboljeg lekara i dobila prvu nagradu za izuzetne žene u medicini.