O kongresu 2020

Drugi kongres estetske i antiejdžing medicine, Beograd 2020.

Poštovane kolege,

Velika nam je čast i zadovoljstvo da vas obavestimo da će se Drugi po redu internacionalni kongres estetske i antiejdžing medicine pod nazivom „Science of Aesthetic“ u organizaciji udruženja SESIAM održati tokom 2020. godine. Prvobitno zakazan datum se pomera kao posledica pandemije. Novi datum biće uskoro objavljen.

Nakon prošlogodišnjeg, prvog po redu, internacionalnog kongresa koji je okupio više od 500 lekara i izlagača iz Srbije i regiona, SESIAM postaje udruženje sa najviše aktivnih članova u regionu u ovom delu Evrope. Na kongresu koji se održao u maju 2019. godine, učesnici su imali prilike da na teorijskom delu predavanja čuju neke od vodećih svetskih predavača iz oblasti antiejdžinga. Drugog dana kongresa učesnici su imali priliku da kroz workshop i hands-on treninge usavrše svoja znanja i tehnike injektovanja. Kroz kontinuiranu edukaciju koja se nastavila u vidu besplatnih edukacija i treninga udruženju SESIAM se priključilo više od 400 članova koji aktivno učestvuju u radu udruženja.

Sa ponosom možemo da najavimo da će Drugi internacionalni kongres estetske medicine podržati vodeće svetske kompanije iz oblasti estetike kao i da su učešće na istom potvrdili neki od najeminentnijih svetskih predavača kao što su:

  • Prof dr Sebastian Cotofana, trenutno najveći anatom na svetu
  • Prof dr Sabrina Fabi, jedna od najtraženijih svetskih predavača i dermatologa, redovni predavač na IMCAS kongresu
  • Dr Steven Dayan, redovni predavač na IMCAS kongresu gde su njegova predavanja najposećenija i ujedno i najzanimljivija
  • Dr Raj Acquilla, Key Opinion Leader kompanije Alergan i jedan od najpopularnijih injektora današnjice
  • Dr Philippe Deprez, osnivač kompanije Skintech i izumitelj hemijskih pilinga

Kao i mnogi drugi Key Opinion Leaderi najvećih svetskih kompanija iz oblasti estetske medicine.

*Klikom na ime predavača možete pročitati njihovu biografiju

Kongres će trajati dva dana i koncipiran je tako da predavači prenose svoja znanja, najsavremenije metode rada i iskustva u teorijskim predavanjima kao i live demonstracijama. Naši partneri će na svojim štandovima imati prilike da predstave svoje proizvode i promovišu svoje kompanije.

Očekujemo da će naš kongres ove godine posetiti više od 700 lekara iz zemlje i regiona, a našem pozivu već su se odazvale kolege iz Makedonije, Bugarske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore.

Unapred se radujemo narednom okupljanju,

Srdačno,

Upravni odbor udruženja SESIAM