O kongresu

Prvi kongres estetske i antiejdžing medicine, Beograd 2019.

Čast nam je da Vas obavestimo da u Beogradu, 24. i 25. Maja, u Hotelu Hyatt Udruženje SESIAM organizuje svoj prvi internacionalni kongres estetske i antiejdžing medicine.

Udruženje interdisciplinarne estetske i antiejdžing medicine (SESIAM) zajedno sa internacionalnim udruženjem IPAR (International Plastic Aesthetics Residence) će u Beograd po prvi put, na jednom mestu okupiti vodeće svetske lidere estetske i antiejdžing medicine.

Kako bi unapredili svoje znanje, stekli nova iskustva, upoznali se sa novim procedurama, materijalima i tehnikama domaći stručnjaci su morali da posećuju prestižne regionalne, evropske i svetske kongrese, ovoga puta donosimo Evropu i Svet u Beograd.

Program kongresa sastojaće se iz dva dela:

  • - Prvi deo čine teorijska predavanja koja će se održati 24. Maja u periodu 09-18h u hotelu Hyatt. Internacionalni edukatori će prenositi svoja znanja iz oblasti upotrebe hijaluronskih filera, mezoterapije, niti ( PDO, PLL, PCL), hemijskih pilinga, neurotoksina, nege lica i dr.
  • - Drugi deo kongresa će se održati 25. Maja u Poliklinici Rea Medika, gde će kompanije lideri iz oblasti estetske medicine održati Workshop kurseve a vodeći svetski edukatori Hands –on treninge.